Szállítás

A kertezett kép szállítása

  Miután kiválasztottad a képet,  először kinyomtatjuk. Ha  limitált vagy  galéria méretű képet választottál, akkor a kép megkapja az aláírást és a sorszámozást (limitált esetében), így biztos lehetsz abban, hogy az általad kiválasztott képet csak neked készítjük, a te igényeid alapján. A nyomtatás után a képed egy professzionális keretezőhöz kerül, ahol én fogom kiválasztani a kép stílusának megfelelő paszpartut és keretet. Ha  te szeretnéd eldönteni, hogy milyen paszpartuba és keretbe kerüljön a kép, akkor természetesen így készítjük el neked. A képet minden estben  trópusi fa keretbe és múzeum minőségű paszpartuba helyezzük, és egy stabil  hátlapra rögzítjük, ami  megóvja a deformitástól.

  Ha a keretező végzett a munkával, akkor a képed egy profi csomagolócéghez kerül, akik úgy csomagolják a képet, hogy az biztosan és épen jusson el hozzád.

A nyomat szállítása

  Ha csak nyomatot vásárolsz tőlem, akkor a keretezési folyamat kimarad. Ilyenkor a nyomtatás, ellenőrzés és aláírás után a képet egy kartonpapír-hengerbe teszem, lezárom és megcímzem, majd elküldöm hozzád. Csak olyan szállítmányozóval dolgozunk aki a feladott csomag nyomon követését biztosítani tudja. A nyomon követéshez egy emailben elküldjük neked a csomag kódját, és te a telefonodról vagy a számítógépedről bármikor ellenőrizheted, hogy merre jár a képed. Azt azonban tartsd mindig szem előtt, ha nyomatot vásárolsz, hogy csak olyan keretezőhöz vidd el a fotót, aki felkészült a speciális fotópapír keretezésére. Ebben az állapotban ugyanis (nyomatként) a kép felülete sérülékeny, és az így bekövetkező sérülésekért garanciát már sajnos nem áll módunkban vállalni.

SZÁLLÍTÁS ÉS VáMKEZELÉS

  Ha a  csomagolás is kész, akkor küldjük el neked  a képet.  Csak olyan szállítmányozóval dolgozunk aki a feladott csomag nyomon követését biztosítani tudja. A nyomon követéshez egy emailban elküldjük neked a csomag kódját, és te a telefonodról vagy a számítógépedről bármikor ellenőrizheted, hogy merre jár a csomag.

  Ha a kép megérkezett az adott országba, akkor esetenként szükség lehet  vámkezelésre is. Ez főleg az Európai Unión kívüli országok esetében van így. A vámkezelés időtartama országonként eltérő, lehet néhány nap , de akár néhány hét is. Erről érdeklődhetsz országod vámhivatalánál. A vámkezelés tényéről is tájékoztat téged a nyomon követési rendszer, tehát látni fogod ha csomagod már a fogadó ország vámhivatalában van.