Képvásárlás

Ajándék méret

Gift size

Ebben a kategóriába soroltam be azokat a képeket, melyek a legkisebb mérettel rendelkeznek. A fotók magas minőségű gicleé nyomatok. A képek olyan alapanyagok felhasználásával készülnek, amelyek biztosítják, hogy a fotó sokáig megőrizze színvilágát. Minden nyomat tartalmazza a Jánosdevcsics logót, a kép címét, és a “details” feliratot, nyomtatott formában. A kép hátoldalán található egy matrica, amely igazolja, hogy a kép eredeti Jánosdevcsics alkotás. A képet minőségi kerettel árusítom, de külön kérésre keret nélkül is megvásárolható.

Ajándék méret, Gift size

Ajándék méret,
Gift size


Galéria Méret

Gallery size (szignált)

Ezt a kategóriát azoknak alkottam, akik valami mást szeretnének a megszokottakon túl. Ez a kategória már túlmutat egy egyszerű ajándék jelentőségén. A kép installációját, valamint méretét és formáját tekintve műtárgynak minősül. A kép jobb alsó sarkában saját kezű aláírásom található (signed), ezért bátran tudom ajánlani azoknak is akik értékőrző befektetést keresnek. 

Galéria méret, Gallery size

Galéria méret, Gallery size


“details”

Ezekre a fotóimra elsősorban dekorációs lehetőségként tekintek. A képek egy hordozó felületre ú.n. expofoam-ra vannak rögzítve, ezzel biztosítva, hogy a fotók ne deformálódhassanak. Ezzel a kategóriával szeretném kielégíteni azt az jogos igényt, hogy képeim, szélesebb körben is elérhetővé váljanak. A „details” kategóriájú képeim csak nyomtatott formában tartalmazzák a nevemet és a „details” feliratot. Ez biztosítja neked, hogy a kép tőlem (János Devcsics) származik, a magyar szerzői jognak megfelelően. Ezek a képek nem limitáltak, ezért meghatározatlan darabszám létezhet belőle. A képek csak darabolva kaphatók. A  képrészletek egységgé történő összeállításához, hogy azok az eredeti egységes mű látszatát kelthessék, nem járulok hozzá. Az egységes művet csak limitált formában lehet megtalálni, vagy galéria méretben.

” details “


Limitált kiadás

Limited Edition

Én Devcsics János, mint a képek alkotója, garantálom, nem csak neked, hanem a nagy nyilvánosságnak is, hogy az általam megjelölt méretű képekből, csak előre meghatározott darabszámot adok ki. Így  biztos lehetsz abban, hogy a kiválasztott limitált képből csak az a néhány példány létezik majd. Ez növeli a képed értékét. Ezért az általad megvásárolt limitált kiadású fotó, sorszámmal van ellátva, amely számot a kép jobb alsó sarkában találhatod meg. Ez a szám a fotóművészetben (fine art photography) alkalmazottak szerinti formában kerül feltüntetésre. Illetve a kép jogos birtoklásáról külön tanúsítványt (certificate) is kapsz.

Korlátozott kiadás, Limited edition

Korlátozott kiadás,
Limited edition


 

Amennyiben közvetlenül a művésztől szeretnél vásárolni, vedd fel a kapcsolatot velünk, valamelyik elérhetőségünkön!