Garancia

Mi garantálja neked a minőséget?

Janos Devcsics Fine Art Photography. Hírek, információk, a képekről, megjelenésekről, eseményekről, itthonról és külföldről

Limitált kiadású fotóimra, egyedülálló módon, egy hónapos visszavásárlási garanciát vállalok, amennyiben képeimmel mégsem lenne maradéktalanul elégedett. 100%-os pénz vissza fizetési garancia ha 1 naptári hónapon belül meggondolod magad és nem tartasz igényt a képre, akkor azt hiánytalanul, az általad átvett formában, számlával együtt visszavásárolom.

Számomra ugyanis az ügyfél elégedettsége a legfontosabb és nem a mindenáron való eladás.

Cseregarancia:

Ha a limitált kiadású kép rendeltetésszerű használat közben, vagy a szállítás alatt megsérül, úgy azt kicserélem, amennyiben a sérült képet részemre teljes egészében visszajuttatod (hordozóval, kerettel együtt).

Milyen sérülésekre vonatkozik a cseregarancia?

Szállítás közbeni rongálódás

Beázás következtében keletkező sérülés

Tűz és robbanás következtében keletkező sérülés

A cseregarancia nem vonatkozik semmiféle szándékos károkozásból bekövetkezett sérülésre vagy nem rendeltetésszerű használatból.

Egyéb  kérdéseidet, észrevételeidet várom elérhetőségeim bármelyikén, amelyeket a kapcsolat oldalon találsz.

Az elégedettséged nekem is fontos. Egy nem megfelelő kép a szoba falán akár az ember hangulatát is képes befolyásolni. Ezért ha nem találsz nálam olyan képet, amelyet szívesen feltennél a falra, akkor bátran keresgélj még tovább, máshol is.

Limitált kiadású képeimhez, tanúsítványt (certifikációt) adok. Ez is igazolja számodra a kép eredetiségét, és ezzel igazolhatod te is bárhol, bármikor, hogy az eredeti kép jogszerűen van a birtokodban. A tanúsítványt biztonsági papírra nyomtatom. Megtalálhatóak rajta, egyebek mellett, a kép (cím, sorszám) és a vásárló adatai, valamint a vásárlás dátuma. A certifikációról, biztonsági okokból, képet nem találsz. Azt csak és kizárólag egy eredeti Jánosdevcsics kép tulajdonosa láthatja, a nyilvánosságra hozatalához nem járulok hozzá.